UEFA Champions League 2006 - 2007 [ RIP ] - [Tek Link]
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
UEFA Champions League 2006 - 2007 [ RIP ] - [Tek Link]
UEFA Champions League 2006 - 2007
Rar Pass: www.oyuncehennemi.com
File-Size: 67,91 Mb
Crack: Gerek Yok
Serial: Gerek Yok
Oyun dili: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca
Dosya türü: RIP'li
Açabilmeniz için önerdiğimiz program: WinRAR, UHARC/GUI
Spiker hariç tüm sesler var.
http://rapidshare.com/files/27023487/CL07.rar
Sistem Gereksinimleri
CPU: 1.3 GHz
RAM: 256 MB (Önerilen 512 MB)
IsLetim Sistemi: Windows 2000 SP4, Windows XP SP2
Ekran Karti: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4
ATI Radeon 7500
Intel 915/950
Oyun Hakkında
EA Sports tarafından hazırlanan UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonunun resmi oyunu UEFA Champions League 2006-2007 çıktı.
Oyun genel olarak FIFA 07'ye benzemesine rağmen grafik ve gerçekçilik anlamında bazı yenilikler mevcut. Örneğin soğuk havada oyuncuların ağzından buhar çıkıyor, oyuncuların maç esnasında formaları dışarı çıkabiliyor, hakemlerde mikrofon ve kulaklık olması vb. bazı gerçekçiliği artıran özellikler oyunda yerini almış. Oyunda Türkiye Ligi var ama bazı takımlarımızın lisansı yok. Oyunda Online Modu Mevcut (Hamachi iLe oynayabiLirsiniz)
Rar Pass: www.oyuncehennemi.com
File-Size: 67,91 Mb
Crack: Gerek Yok
Serial: Gerek Yok
Oyun dili: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca
Dosya türü: RIP'li
Açabilmeniz için önerdiğimiz program: WinRAR, UHARC/GUI
Spiker hariç tüm sesler var.
http://rapidshare.com/files/27023487/CL07.rar
Sistem Gereksinimleri
CPU: 1.3 GHz
RAM: 256 MB (Önerilen 512 MB)
IsLetim Sistemi: Windows 2000 SP4, Windows XP SP2
Ekran Karti: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4
ATI Radeon 7500
Intel 915/950
Oyun Hakkında
EA Sports tarafından hazırlanan UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonunun resmi oyunu UEFA Champions League 2006-2007 çıktı.
Oyun genel olarak FIFA 07'ye benzemesine rağmen grafik ve gerçekçilik anlamında bazı yenilikler mevcut. Örneğin soğuk havada oyuncuların ağzından buhar çıkıyor, oyuncuların maç esnasında formaları dışarı çıkabiliyor, hakemlerde mikrofon ve kulaklık olması vb. bazı gerçekçiliği artıran özellikler oyunda yerini almış. Oyunda Türkiye Ligi var ama bazı takımlarımızın lisansı yok. Oyunda Online Modu Mevcut (Hamachi iLe oynayabiLirsiniz)
çalışıyo
rapidshare yazızsına tıkla aşağıdaki ortadaki yazıya tıkla o zaman olur başka bulmak zor cd si yok bende bulamadım yda yarın ben yaparım sana sen bulamıyosun ben denedim çalışıyo
Similar topics
» Uefa Champions League 2006-2007 + Kendi Uploadım +Tek Link +Full Rip +581 mb+ Tr Yama
» Yücel Gir buraya (şampiyonlar ligi 2006-2007
» Tek Link Oyun Arşivim Bazılarında Resim yok Ama oyun gerçek kırık link olursa bildirin düzeltirim
» pes 10 tek link
» Red Alert 3 4 link
» Yücel Gir buraya (şampiyonlar ligi 2006-2007
» Tek Link Oyun Arşivim Bazılarında Resim yok Ama oyun gerçek kırık link olursa bildirin düzeltirim
» pes 10 tek link
» Red Alert 3 4 link
1 sayfadaki 1 sayfası